Ogólne - Ćwiczenia z nawigacji
Marian - 2010-12-05, 13:43 Temat postu: Ćwiczenia z nawigacji Witajcie,
Na stronie marian.waw.pl, w albumie zdjęcia, w podalbumie "Ćwiczenia z nawigacji" wrzuciełem kilkanaście zdjęć z lotu z ..... do ...... Zadanie: wymień (nazwij) widoczne na zdjęciach obiekty (miejscowości, mosty, zakłady przemysłowe). Dla ułatwienia nie zmieniłem kolejności Odpowiedzi wysyłajcie na marian.stalwol@gmail.com. Jeśli ktoś będzie absolutnie pewien, że rozponał wszystkie punkty, niech wrzuci na forum prostą wiadomość: "WIEM!!!!!!", żebym wiedział, że ktoś wie Oczywiście, jak ktoś nie wytrzyma i poda prawidłowe odpowiedzi od razu na Forum, to już trudno
Pozdrawiam
Marian
ps. Zdjęcia wykonano 4 grudnia, w godzinach wczesnopopołudniowych, z wysokości ok. 5.000 m
DL - 2010-12-05, 22:46
WIEM !!!!!
Ale powiem tylko Marianowi co by nie psuć zabawy innym.
Przewidziane są jakieś nagrody???
Vex - 2010-12-06, 10:27
WIEM ( pierwsze zdjęcie ). Na zdjęciu widoczne skrzydło ATR 72, a poza tym poznaje też te chmury
Marian - 2010-12-06, 19:47
Potwierdzam - Darek przesłał kompletny opis (nawet skrzydło ATR-a nieźle spozycjonowane ) Odezwał się także Henio ... A reszta...? Można też w komentarzach do zdjęć snuć różne przypuszczenia ... Co do nagród - jednoosobowa komisja konkursowa na pewno coś wymyśli ... Parę godzin w Foce na termice na koszt właściciela ...?
heniek - 2010-12-06, 21:51
Marianku nieżle to zrobiłeś , Ty poprostu leciałeś do Rzeszowka i to po prostej z lądowaniem na 09,jak podasz datę to ze zdjęć odgadniemy znaki s-tu oraz nazwiska załogi
Pozdro Heniek
Marian - 2010-12-07, 18:13
Brawo Heniu!! Niestety nie wyszło 09 musiał zawijać na 27... Ale i tak było miło...
Marian - 2010-12-10, 15:12
Mili Moi,
Zacznę pisać donosy do naszego Szefa Wyszkolenia na tych, którzy nie odważyli się podać nazwy NAWET JEDNEJ pozycji Dla odważnych proponuję zamieszczanie nazw pod zdjęciami (drugi etap konkursu), ale wolno tylko pod jednym. Z czasem będą zostawać tylko gorsze i gorsze . Zapraszam na marian.waw.pl.
Marian
Marian - 2010-12-10, 17:18
Tomek!!!!! Prosiłem, żeby jedno tylko zdjęcie skomentować, żeby inni też mieli szansę A Ty co? Pozwoliłem sobie, jako administrator, usunąć większość Twoich komentarzy. Jakby co zaświadczam, że tylko pod jednym zdjęciem VEX nie podał nazwy
Vex - 2010-12-10, 17:21
Ahhh...wybaczcie...tak byłem skuszony tymi godzinami w Foce, że zapomniałem o całym świecie i wpadłem w szał podpisywania
|
|
|