Pierwsze wiosenne działania na lotnisku. |
Autor |
Wiadomość |
MKieliszek
|
Wysłany: 2010-03-21, 15:03 Pierwsze wiosenne działania na lotnisku.
|
|
|
Witam kolegów.
W dniu wczorajszym zostały rozpoczęte pierwsze działania techniczne przy naszym sprzęcie.Został zdemontowany puchacz gdzie zostaną przeprowadzone prace naprawcze przy podwoziu, wyczepach i trymerze.Przygotowywany jest także Jak-12 oraz Pirat 3112.Prawdopodobnie w następną sobotę 27.03 będzie przeglądany pozostały sprzęt szybowcowy pod nadzorem technicznym z Rybnika.Wczorajsza sprawa rozmontowywania Puchacza nie była do końca pewna dlatego nie ogłaszano pomocy dla członków sekcji szybowcowej.I teraz jeśli w następną sobotę będzie potwierdzone przeglądanie sprzętu PROSZĘ o potwierdzenie przyjazdu chętnych do pomocy.
BKieliszek |
|
|
|
|
MKieliszek
|
Wysłany: 2010-03-21, 23:22
|
|
|
Chcę poinformować, że prezes potwierdził prace techniczne W.Nowaka przy naszych szybowcach w dniu 27 i 28 marca (sobota i niedziela).Pomoc mile widziana.Proszę o akcesy.
SSS B.Kieliszek |
|
|
|
|
Karol Pawlicki
|
Wysłany: 2010-03-24, 06:55
|
|
|
Czołem.
Niestety z powodów rodzinnych nie mogę w sobotę i niedzielę.
Zamierzam jednak jechać na lotnisko w piątek z samego rana i wracam późnym wieczorem. Jak ktoś ma ochotę się zabrać zapraszam, miejsc wolnych jest 4.
W planie mam popracowanie przy DL ale jak będzie coś innego do zrobienia też się dołączę.
Pozdrawiam
KP |
|
|
|
|
|