|
FORUM ASW
AEROKLUB STALOWOWOLSKI
|
weekend 17-18 |
Autor |
Wiadomość |
Lukasz Pantula
Lukasz Pantula
Wiek: 39 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 279 Skąd: Warszawa/Sonina
|
Wysłany: 2010-04-15, 13:56 weekend 17-18
|
|
|
Ja i Atomowy Marian:) wybieramy się w najbliższy weekend do Turbii. Mam nadzieję, że uda się polatać... Jak ktoś się wybiera to napiszcie. Pzdr |
|
|
|
|
Wasąg Krzysztof
|
Wysłany: 2010-04-15, 16:59 LOTY 18.04.10
|
|
|
W dniu 18.04.10 nie ma latania w Turbi |
|
|
|
|
Lukasz Pantula
Lukasz Pantula
Wiek: 39 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 279 Skąd: Warszawa/Sonina
|
Wysłany: 2010-04-16, 12:07
|
|
|
Jednak ze względu na obfite opady deszczu, pył wulkaniczny:) oraz uroczystości państwowe w niedzielę przełożyliśmy wyjazd na następny weekend. |
|
|
|
|
Marian [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-17, 13:17
|
|
|
Koniec kwietnia blisko i niedaleko do majowego weekendu. Jak wszyscy wiecie w następny weekend mamy BL-kę i KWT. Warto w ten weekend zadbać o to wszystko, co będzie nam potrzebne, żeby sezon nam się nie przerywał z braku ściągo-maluchów, albo wskutek interwencji Władzy Lotniczej. Wiem, że jest to średnio popularne i może przypominać nieco ulubiony temat naszego starszego kolegi , ale wypadałoby zrobić porządek w hangarze, a w szczególności uskutecznić wcześniejsze plany odnośnie usunięcia starego regału i umieszczenia tam nowych, które teraz bezużytecznie stoją w hangarze samolotowym. Ponadto kącik po prawej stronie i różne cuda, które się tam znajdują, wymagają wnikliwej analizy, z wycieczką do nabliższego szrotu włącznie. Na windzie wypadałoby coś zrobić z radiem i osłoną baku, a nasze "Bestie" doprowadzić do takiego stanu, żeby przynajmniej dwie zawsze były do użytku. Myślę, że noc z soboty na niedzielę i niedzielny poranek byłyby dobrą porą na te wszystkie działania, bo oczywiście dzień służy lataniu
Pozdrawiam
Marian |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|