|
FORUM ASW
AEROKLUB STALOWOWOLSKI
|
Galeria Mariana |
Autor |
Wiadomość |
MKieliszek
|
Wysłany: 2010-12-09, 20:56 Galeria Mariana
|
|
|
Witam.
Z racji tego, że na stronie Mariana znajduje się duży zbiór zdjęć z życia lotniska oraz innych ciekawych materiałów, proponuję aby stronę naszego aeroklubowego kolegi przypiąć do Menu głównej strony aeroklubu .Oczywiście jeśli sam autor owej proponowanej strony wyrazi na to zgodę, no i czy wszystkim ten pomysł będzie odpowiadał Na pewno strona marian.waw.pl cieszy się większym zainteresowaniem niż galeria na stronie aeroklubu (choćby ze względu na sporadyczne dodawanie tam jakich kolwiek wydarzeń), znajduje się tam dużo zdjęć z wydarzeń z przed kilku sezonów, a każde nowe sfotografowane zdarzenie pojawia się niedługo zaraz po jego zorganizowaniu. A myślę, że każdy nowy, zainteresowany, który wejdzie na stronę będzie mógł podpatrzeć w galerii Mariana co się na lotnisku dzieje, działo.Takie jest moje zdanie.
pozdrawiam Marcin |
|
|
|
|
Marian
Marian
|
Wysłany: 2010-12-09, 21:35
|
|
|
Aaaabsolutnie nie... mam nic przeciwko temu |
|
|
Marian
Marian
|
Wysłany: 2011-03-03, 10:19
|
|
|
Adminie strony www ASW - może da się to (Galerię Mariana) podlinkować...? Sezon się zaczyna, a nic tak nie oddziałuje na wyobrażenia o lataniu jak kilka ładnych fotek... Poza tym należałoby poszczególne zakładki na stronie www wypełnić jakąś treścią lub na razie z nich zrezygnować. Nic tak nie zniechęca do odwiedzin różnych stron, jak wyskakujące co chwilę informacje: "w budowie" (z angielska: "ander konstrakszyn" .
Pozdrawiam
Marian |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|